Het beste voor kinderen

KION wil elke dag bijdragen aan het geluk van jonge gezinnen. Wij bieden kinderen een veilige en uitdagende omgeving zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en wij ontzorgen ouders bij het runnen van het gezin. Onze gastouders ondersteunen je echt in de opvoeding van je kind. Ze werken vanuit dezelfde pedagogische visie als bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang, maar dan vanuit huis. Dit kan zijn bij de gastouder, of bij jou thuis.

Dit is waar wij voor staan:

Toegankelijk:

Wij nemen altijd de tijd om echt even naar je te luisteren. Als team zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij ons gastouderbureau.

Vindingrijk:

Wij denken mee met alle ouders en gastouders en weten altijd een oplossing te bedenken voor uitdagingen. Wij denken in kansen in plaats van problemen.

Verbindend:

Wij accepteren alle ouders en kinderen in hoe zij zijn. We onderhouden een warm contact met ouders en gastouders en zorgen voor het creëren van een fijne samenwerking. Samen bereiken we meer!

Gedreven:

Wij werken met hart en ziel en zetten graag een stap extra. Genieten van het moment verliezen wij hierbij niet uit het oog.